17.2.2013

ClubShow

Aika on kulunut kuin siivillä. Banga on nyt 4kk vanha. Tyttö on kasvanut niin roimaa vauhtia, että tuntuu hieman hurjalta. Bangasta on tullut oiva matka seurainen. Matkat taitetaan sujuvasti omassa kopissa johon mennäään itse ihan mielelään istuskelemaan.
Lauantaina oli stabyhoun kerhon järjestämät näyttelyt Tuusulassa. Aikainen aamu ja sähellystä pakkauksessa hyvä, kun muistettiin ottaa se tärkein mukaan Banga. :D Matka sujui hyvin pidettin taukoja kun matkaa oli 259km. Ajoissa oltiin perillä ja päästiin tutustumaan paikkaan. Näyttelyt olivat järjestetty sisähalliin Avoinpaikka oli tilan nimi. Pian paikelle saapuivat myös Minna (Bangan kasvattaja) sisarus Magin, emä sirun ja tietenkään ihanaa Nanaa unohtamatta.

Näyttelyihin saapuivat myös Bangan ja Magin sisarus nella. Oli se ihanaa katseltavaa, kun sisarukset kohtasivat 2kk tauon jälkeen. Mahtoivatkohan ne muistaa toisiaan? Leikki oli ainakin mukavaa kun oli saman ikäinen ja kokoinen leikki kaveri. Paitsi että Banga oli paljon suurempi kuin sisaruksensa. Ymärrettävää olihan Banga syntymästä lähtien suurin pentu koko katraasta. :)

Bangaa kuitenkaan ei kauaan ympärillä oleva
hälinä haitannut pian asetuttiinkin minun ja äitini jalkoihin torkkumaan. Naureskeltiin äitini kanssa ettei Banga varmaan malta unosiltaan edes kehään  astua. Bangan ylös saaminen koituikin pieneksi maanitteluksi, mutta namin kanssa kehään päästiin vähän yli innokkaanakin.

Itsellekkin nämä olivat ensinmäiset näyttelyt joihin osallistun. Opittavaa on ja paljon mutta onneksi kaikki sujui hyvin. Hieno saavutus sisaruksille siottauduimme kaikki kolmen kärkeen. Ykkösenä
Magi, kakkosena Nella ja Banga kolmosena. Tuomari kehui että on hienoja pentuja kaikki. Osallistujia narttujen baby luokkaan oli kolme.
Tuomari arvosteli Bangaa näin: 4 kuukautta vanha vahva narttu. Enämmän luustoa kun sisaruksilla. Hieno pää. Silmät sattavat  ollat tummemmat kuin ruskeilla. Hyvin kehittynyt. Hyvät kulmaukset edessä  ja takana. Vahvat luut. Iloinen luonne. Liikkuu hyvin. Kehittyy vielä.

Arvostelusta en voisi olla iloisempi. Nyt vaan kasvetaan ja opitaan lisää kevään pentunäyttelyt odottavat.





Äitini oli löytänyt lehdestä ohjeen koiran villapaitaan. Intohimoisena käsityö ihmisenä piti tälläistä kokeilla Bangallekkin. Tällä villapaidalla kelpaa ulkoilla. Suunnitelmissa on mennä moikkaamaan siskoani Leville  hän on siellä opiskelemassa ja tulee kotiin vasta kesällä. Villapaita varmasti lämmittää tuntureiden tuiskussa jos vaan sinne päästään. vielä pari muuttujaa matkan suhteen. Matka lappiin taitettaisiin Banan kanssa kahdestaan autolla olen suunnitellut reittiä ja päätynyt yöpyä puolessa välissä. Maakunnissa on tarjolla maatilamajoitsta koiran kanssa 30-55€ hintaan aamiainsineen. Mieluiten sitä ajelee rauhassa pari päivää kun lomaakin on 2 viikkoa koirallekkin varmaan mielusampaa ettei tarvitse 12h yhtä soittoa painella lappiin.

Ihanaa kevät talvea kaikille! <3





2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia oot laittanut tänne. Ja hyvän arvostelun neitokainen sai. :) Ja mikä villapaita! Kyllä kelpaa...

    VastaaPoista
  2. Kiitos ei voi muuta ku olla ylpeä Bangasta :)

    VastaaPoista