29.12.2012

Ensinmäiset päivät

 Vihdoin koitti päivä, kun saimme kaartaa Espooseen Minnan luokse. Matka tuntui pitkältä, kun olimme kuluttaneet jo aikaa sellossakin. Kahvien ja rupattelujen jälkeen alkoi kotimatka. Minna laittoi meille mukaan ihanna"äitiyspakkauksen leluja, hyödyllistä luettavaa ja upea staby kalenteri.

Aluksi Banga ei oikeen tajunnut mihin tilanteeseen oli oikein joutunut. Pian kuitenkin iski pakokauhu vinguttiin ja haukuttiin hypittiin ja mögerrettiin sylissä.
Etsittiin tuttua laumaa. Loppumatkasta kuitenkin oli neiti jo rauhottunut lepäilemään.







Kotiin päästyämme ruoka jo maittoi ja pienen tupa tarkastuksen jälkeen pikku nokeset maististui.













Bangalla on paljon leluja mutta ehdoton lemppari on "kummineitejen" tuoma apina se kulkee joka paikkaan mukana. Petiin kerätään myös kaikki lelut kokoon ennen kuin siihen mennään maikoilemaan.






Eteisen peili on myös mukava leikkitoveri :) Sitä pitää jäädä välillä katsomaan jos kuvastin lähtisi leikkiin mukaan.










Eilen kävimme kauppakeskuksen lemmikkieläinkaupassa valjas ja kaulapanta ostoksilla. Siellä oli hieman jännittävää aluksi, mutta myyjä oli niin mukava että Bangakin rupesi kotoisasti hakemaan huomiota kaupassa. Sopivat valjaat löytyivät nopeasti. Ne on todella mukavat shoppailusta väsyneenä taidettiin ne päällä vähän nukahtaakkin. Kävelyharjoituksissa talutin hieman häiritsi ja sitä pitää välillä jyrsiä. Hienosti ollan kuiten kuljettu pihapiirissä ja tänään tehtiin ensinmäiset hädät pihalle. Tuntuu hieman hölmöltä olla iloinen kakasta ja pissasta.

Naapureita on iloisesti mennyt tervehtimään ja hurmannut monien sydämmet. Myös naapurin chihuahua olisi kovasti kiinnostanut, mutta vielä ei ole kaikki rokotukset vielä kunnossa.

Naapuritalomme ystävien luona kävimme myös vieraillulla. Olin niin ylpeä kuinka hienosti Banga osasi käyttäytyä pienten lasten läheisyydessä nuuskittiin ja oltiin rauhassa paikoillaan annettiin silittää. Ison kiitoksen saa Minnan tytär, joka on tehnyt hienoa työtä, totuttaen pennut jo synnyinkodissaan lapsiin.




Tänään käytiin ostamassa Bangalle autoon häkki. Se on niin suuri että sinne mahdutaan sitten täysikasvuisenakin. hiukan se on jännittävä Bangan mielestä. Sitä on kuitenkin uskallettu haistella ja hakea herkkuja sen sisältä. Myös apinakin on haettu pois häkistä turvaan pedille.


Tämä on kyllä ollut jännittävää aikaa itsellekkin. Koko ajan ajattelee Bangaa ja kuinka se pärjää. Huolissaan osaanko kouluttaa sitä, mutta onneksi koko ajan oppii uutta ja tulee varmemmaksi. Pennuntuoksuinen koti on ihana, koskaan ei ole tylsää. Hieman väsynyt olo kieltämättä on pitää muistaa myös huolehtia itsestään :D Tuskin maltan osottaa tulevia vuosia yhdessä niin paljon on nähtävää ja haisteltavaa molemmilla.

Tästä alkaa meidän yhteinen tarina!

6 kommenttia:

 1. Vitsit miten haluisin jo tulla katsomaan Bangaa!! :) mut niin ihana että pidät tätä blogia, niin pystyy seuraamaan miten teijän yhteiselo lähtee käyntiin :)
  Toivottavasti voin kanssa viim. kesällä tulla oman hauvan kanssa moikkailemaan teitä (;

  VastaaPoista
 2. Bangakin ottais sut miellellää vastaan :) Blogi on kyl hyvä keksintö tulee ainakin kirjotettuu muistii asioit mitkä ehkä muuten unohtais :) Kesällä sitte pidetää pentu treffit :D

  VastaaPoista
 3. Niin pidetään! ;) Tänään sille yhdelle nartulle syntyi pentuja, mut tuli 1 tyttö vaan ja 3 poikaa, ja tää ainut narttu todennäkösesti menee sijoituskotiin. Eli pitää malttaa oottaa seuraavaa pentuetta, jonka pitäis syntyä joskus helmikuun lopulla jos kaikki menee niinkun pitää=)

  VastaaPoista
 4. Se pentue tulis aika mukavaan ajankohtaan keväälle toivottavast sielt löytyy sulle pentu. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia oot tänne laittanut. Ja mukava kuulla tätäkin kautta kuulumisia, vaikka niin lähellä asutaankin. <3

  Noora

  VastaaPoista
 6. Heippa! Aivan ihastuttava staby sulla :)Olen mielettömän kiinnostunut tästä rodusta ja oonkin lukenut siitä hirveästi tietoa. Pystytkö kertomaan missä hinnoissa nämä pennut liikkuvat? :)

  VastaaPoista