22.1.2013

Ihana talvi!

 Maanantaina meillä oli eläinlääkäri. Siellä oli tupa täynnä koiria ja kissoja. Minä taisin olla enemmän hämilläni koko tilanteesta kuin Banga. :D Pian kuitenkin oli meidän vuoro päästä vastaanotolle. Lääkäri tutki Bangaa ja kehui, että kaikki on kunnossa terve pentu. Hän lähti hakemaan namia Bangalle rokotuksen ajaksi. Namin saatuaan Banga ei huomannutkaan pistosta. Lääkäri käynnistä jäi mukava kuva. Pöydälläkään olo ei haitannut ollenkaan.

 Maksun yhteydessä banga sai palkinnon ensinmäisten rokotteiden otosta. Iso kassillinen ruokanäytteitä Hill`s:iltä Näillä saa kätevästi vaihtelevuutta kongien sisältöön.

Pakkaset on paukkunut yli kahdenkympin ja sen kyllä huomasi ulkoillessa. Banga tärisi kahdella jalalla lumessa. Ulkoilut jäi aika vähäisiksi silloin kun mollemmat jäätyivät heti pystyyn. Nyt on onneksi lauhempaan muutaman asteen pakkasilla on ihana lenkkeillä.
                                                                                                    Talomme pihalta lähtee suoraan metsäpolkuja. Lähellä siatsee myös

Ilpoisten vanha kaatopaikka mikä on suosittua ulkoilualuetta. Käymme usein kiipeämässä kukkulan huipulle mistä näkee kaupunkiin asti. Auringon ensi säteet osuvat juuri sinne sieltä on ihana katsoa auringon nousut ja laskut.


                             
Varjo silittääLöysimme matkan varrella kelopuun. Kesää odotellessa mieleni halajaa jo vaellus reiteille upeisiin maisemiin Suomen luontoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti