6.1.2013

Mitarissa 10 viikkoa

Päivät kuluvat älyttömän nopeasti ja tuntuu,
että Bangakin kasvaa aivan järkyttävää vauhtia.

Vuosikin vaihtui iloisissa merkeissä. Neidillä ei ollut mitään haittaa raketeista vaikka
niitä jonkin verran paukkuikin. Bangalla oli aivan omat kemut lelujensa parissa.

 Kuluneen viikon aikana on tapahtunut paljon.
Vieraita on käynyt Bangaa katsomassa ja mekin olemma veirailleet ystävien luona. Olen ostanut Bangalle kuljetusboxin autoon se on upea. :) Aluksi totuteltiin kummalliseen kapistukseen kotona ja leikittiin sen sisällä. Sen jälkeen lähdettiin ajelulle ystäväperheemme luo. Ensinmäiset 15min huudettiin täyttä kurkkua. Banga ei ollut järjestelystä aluksi ollenkaan mielissään. Loppu matka sujui jo paremmin.

Huomion keskipisteenä
Nyt olemmikin matkustelleet aika paljon.  Turusta lähdimme ajelemaan Ukiin Mummilan kautta Raumalle vanhempieni luokse. Matkalla pidimme leikki ja pisu tauon. Mummilassa hurmattiin kaikki. Niikun, joka paikassa minne Banga meneeki aina saa ihailevia katseita ja rapsutuksia.

Ihmisten ilmoilla huomaa kuinka tuntematon rotu on Suomessa. Harva tietää rotua, kun kyselee neidin merkkiä. On hienoa saada esitellä rotua ihmisille kun Banga antaa niin hyvän vaikutelman. Kaikkia mennään iloisesti haistelemaan ja tervehtimään. Lapset ovat Bangan ehdottomia suosikkeja.
Uudenvuoden juhlija

Raumalla olimme 5 päivää siellä on niin mukavaa. Banga saa kulkea vapaana ja juosta sydämmensä kyllyydestä ympäristössä. Tilaa riittää peltoja, metsää ja nurmea. Banga oppi hienosti pyytämään ulos pääsyä ja yksin oloa harjoiteltiin kovasti se sujui kuin itsestään.

Banga osaa jo käskyt istu, maahan ja ruokaa odotetaan nätisti ja syöminen aloitetaan vasta luvan saatua.

Vauhtia riittää nyt pitää vaan yrittää pysyä perässä!
Jäin katajikkoon jumiin 
Yritäppä saada mut kiinni
4 kommenttia:

 1. Paljon toi kuljetuskoppi maksoi ja mistä ostit?=)

  VastaaPoista
 2. Normaalihinta ol 149€ mut sattumalt se liike (happypet en oo varma) oli loppuunmyynnis ni sain sen puoleenhintaan. Todella toimiva niit on eri kokoja eikä rämise yhtään tyhjänäkää autossa mielyttävä mulle ja koiralle!

  VastaaPoista
 3. Okei! Koska itekki pitää si joku tommonen ostaa, mulla tosin on vielä aikaa ennen ko sille tulee tarvetta, mutta koitan katella kans jos löytys jostain joku hyvä häkki tarjouksessa, nii säästäis siinäki vähä rahaa=)

  VastaaPoista
 4. Ainakin Zooplus.fi on hyvä valikoima häkeist ja aika edukkaastikkin mielestän ja jos liittyy sin sivuil saa viel erikoistarjouksii :)

  Joo kyl häkki on ihan ehdoton varsinkin ku keskenää ajellaan saan rauhas keskittyy liikenteesee ja molemmil on turvallista matkustaa :)

  VastaaPoista