30.10.2013

Ensinmäinen syntymäpäivä

Pieni pentuni on jo vuoden ikäinen. Miten näin ehti tapahtua? Milloin opin sanomaan kyselijöille Bangaa nuoreksi koiraksi tuntuu ettei se sovi sanoihin ollenkaan :D Minun pikku pentu.

Töistä päästyäni oli aika viettää Bangan synttäreitä erikois herkkuja saatiin pitkin päivää, mutta synttärikakku kruunasi kaiken cecar-pohja ja siihen purutikku pystyyn kynttiläksi. Ilman laulua ei Bangakaan synttäreistä selviä.

Illalla lähdimme vielä kaupungille hankkimaan lahjaa Bangan avustusella. On kivaa, että kauppakeskus Hansaan saa mennä koiran kanssa samoin Stockmannille lukuunottamatta herkkua. Stockalta löysimme haasteellisen älypelin. (Siitä kuvia myöhemmin) Kävimme myös kahvilla Aschanilla on kiva aina välillä treenata kauppakeskuksessa olemista siellä on niin paljon erikoisia ääniä, kärryjä ja vaikka mitä. Banga käyttäytyi ihailtavasti katseli ohikulkioita ja sai osakseen ihailua ja rapsutuksia.
Eilen kävimme myös eläinlääkärissä laittamassa rokotukset kuntoon. Minua tasi jännittää eniten onneksi Banga otti rennosti ja kaikki sujui hyvin.


2 kommenttia: