13.10.2013

Kesäloma fiilistelyä

                                                                             

                                                                             
Kesälomalla matkasimme seurueemme kanssa kohti
 Urho Kekkosen kansallispuistoa. Tarkotuksenamme oli tehdä leppoisa viikon mittainen vaellus koilliskairassa Bangan ehdoilla ja tietenkin omien voimien puitteissa.  Matkaan varustauduttiin niin omilla kuin Bangankin varusteilla. Ruoan vaihdoimme energia pitoisempaan, valipalaksi myös energia pitoista broilerin sydäntä ja maksaa kuivattuna, EA tarvikkeita ja sademanttelilla. Alku haasteena oli saada Banga rauhottumaan innostuksesta metsän hajuihin ja kukkuloihin. Niin kova halu oli juosta, telmiä kaivaa ettei voimat olisi riittänyt koko matkan ajaksi. Onneksi pian tajuttiin että kun pysähdytään kanattaa syödä, juoda ja nukkua. Banga oli koko matkan erittäin reipas ja innokas vaeltaja. Banga tunsi meidän ryhmämme niin omakseen, että koki ylenpalttista tarvetta ilmoittaa  ulkopuolisista retkeilijöistä ja eläimistä. Poroja ja riekkoja ehdittiin nähdä vilaukselta kuvia ei saatu kun Banga oli jo häätänyt veirailijat pois. 
Matkalle kilometrejä kertyi 80km. Onneksi rinkkojen paino keveni kokoajan ja matka sujui mitä kauneimmissa maisemissa ilman ongelmia. UKK-puisto ei petä koskaan voin suositella sitä lämpimästi kaikille.


Matkalla kotiin pysähdyimme viikonlopuksi Ouluun Qstockiin. Banga meni festareiden ajaksi koirahotelliin. Banga sai siellä hyvää yksilöllistä palvelua treenaasivat niitä juttuja mitä Banga jännitti, mutta kyllä niin onnellinen olin kun sain hänet takaisin ja niin taisi Bangakin olla. Oulussa asuu myös Bangan sisaruksia ja Ninjaa meillä oli suuri ilo päästä tapamaan. Viimeksi he olivat nähneet luovutusiässä. Sisarukset kyllä muistivat toisensa ja muistuttivat todella paljon toisiaan käytökseltään. 


Kotiin mentäessä pysähdyksiä tehtiin paljon yksi kivoimmista oli pieni eläin tarha johon Bangakin pääsi sisään. Onneksi siellä sai porotkin olla Bangalta rauhassa. :) Suurin osa kotimatkasta kuitenkin taisi mennä unten mailla.

2 kommenttia:

  1. Voi miten mahtavalta teidän matkanne näyttääkään ja Banga niin onnelliselta. Ihanaa, että sisaret pääsivät tapaamaan toisiaan :)

    Halaus Minnalta ja nuolaisut Siru-mamilta, Magi-siskolta ja Nana-tädiltä <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! :) voiii meidän pitäis taas onnistua näkemään joskus!! :)

    VastaaPoista